در جریان سفر معاون زیرساختی پدافند کشور به منطقه، بزرگترین آب ‌شیرین‌کن کشور در شرکت آب آسیا مورد بازدید قرار گرفت و مانور پدافند غیرعامل در شرکت پتروکالا سامان با هدف ارتقای تاب‌آوری زیرساخت‌های حیاتی برگزار شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان، معاون زیرساختی پدافند کشور در سفری یک‌روزه به منطقه، ضمن بازدید از شرکت آب آسیا ـ بزرگترین آب‌شیرین‌کن کشور ـ و شرکت پتروکالا سامان، بر اهمیت ایمنی، تاب‌آوری و پایداری زیرساخت‌های حیاتی در حوزه آب و انرژی تأکید کرد.

در نخستین بخش این سفر، معاون زیرساختی  پدافند کشور با حضور در شرکت آب آسیا از روند تولید و فناوری‌های نوین شیرین‌سازی آب بازدید کرد و با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌های حیاتی گفت: تأمین آب پایدار و سالم یکی از مهم‌ترین محورهای پدافند غیرعامل است و این مجموعه نقشی راهبردی در تأمین امنیت آبی کشور ایفا می‌کند. در ادامه سفر، وی در مانور پدافند غیرعامل شرکت پتروکالا سامان حضور یافت. در این مانور که با هدف سنجش میزان آمادگی واحدهای عملیاتی و امدادی برگزار شد، سناریوهای مختلف بحران و حملات سایبری شبیه‌سازی شد و عملکرد تیم‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت.

معاون زیرساختی  پدافند کشور ضمن قدردانی از تلاش مدیران و کارکنان این مجموعه‌ها، بر لزوم تداوم آموزش‌ها و تمرین‌های دوره‌ای تأکید کرد و گفت: افزایش آگاهی و آمادگی در برابر تهدیدات نوین، ضامن پایداری ملی و امنیت زیرساخت‌های حیاتی است.

پایان خبر/