به گزارش پایگاه خبری صبح دریانیوز، ماموستا عبدالسلام کریمی در این کارگاه مردم را ولی نعمت همه مسئولان خواند و گفت: ما بخاطر مردم اینجا هستیم، مردمی که با شهادت ها، ایثارگر ی ها، انقلابیگری ها و فداکاری های شان ولی نعمت همه ما هستند.
کریمی با اشاره به اینکه پیامبرعظیم الشان اسلام (ص) از مردم بعنوان خانواده خداوند نام برده است، افزود: راه خداوند از میان مردم می گذرد و اگر مردم از مسئولان راضی نباشند، خداوند هم از مسئولان راضی نخواهد بود.
وی انسان ها را گل های گلستان خداوندی خواند و گفت: گلستان زمانی قشنگ است که گلهای رنگارنگ داشته باشد.
کریمی در بخش دیگری از سخنان خود با ستایش از تعلق خاطرهمه اقوام ایران به ایران و اسلام تصریح کرد: این اقوام که در جبهه ها، سازندگی ها، انتخابات و همه امور کشور حضور داشته و دارند، باید احساس کنند در همه امور این کشور سهیم و شریکند.
وی در تشریح دیدگاه نظام جمهوری اسلامی ایران در خصوص اقوام گفت: از نظر نظام جمهوری اسلامی ایران، اقوام فرصت هستند نه تهدید و زبان های غیرفارسی سرمایه کشورند و باید تقویت شوند.
به گفته کریمی اگر از این سرمایه ها درست استفاده نشود، دشمن از آن استفاده کرده و آن را تبدیل به تهدید می کند.
وی اختلافات مذهبی در اسلام را ناشی از استنباط های مختلف از منبع واحد یعنی اسلام دانست و با تشبیه پنج مذهب در اسلام به پنج انگشت دست انسان گفت: همانطور که همکاری پنج انگشت باعث حرکت درست دست انسان می شود همکاری این پنج مذهب نیز به بقا، دوام و غنای اسلام می انجامد.
رییس اداره دوره های آموزشی مجمع جهانی تقریب مذاهب نیز در این کارگاه آموزشی گفت: هویت ما قرآنی و خط قرمز ما مردم است که با تمام تفاوت های شان همه بر سر یک سفره نشسته اند.
محمد نخی اساس خلقت خداوندی را اختلافات و تفاوت ها دانست و افزود: خداوند در قرآن کریم از کسانی که در دایره انسانیت قرار می گیرند، همه حرف ها را می شنوند و بهترین ها را انتخاب می کنند به نیکی یاد کرده است.
نخی در بخش دیگری از سخنان خود کتاب و عقل را مهم ترین منابع دین خواند و گفت: جهل که در برابر عقل قرار می گیرد عامل همه مشکلات جوامع است و در نبود عقل، گفت و گو هم در جامعه صورت نمی گیرد.
به گفته وی برخی از مردم درباره مسائلی با یکدیگر جنگ و منازعه می کنند که شناختی از این مسائل ندارند و منیت و تعصب بیجا عامل بسیاری از این منازعات است.
رییس اداره دوره های آموزشی مجمع جهانی تقریب مذاهب مناطقی از کشورمان را که شیعه و اهل سنت در صلح و آرامش در کنار هم زندگی می کنند مناطق تلفیقی نامید و گفت: جزیره قشم مظهر این مناطق است که کمترین مشکلی از نظر تفاوت های مذهبی در آنها دیده نمی شود.
انتهای پیام
Friday, 22 November , 2024