جمیله دبیری نیا، شهردار بندرعباس، در مراسم کلنگ‌زنی بوستان جدید ۲ هکتاری در محله اسلام‌آباد، از آغاز پروژه‌ای بزرگ خبر داد که به‌زودی فضای سبز و نشاط را به این منطقه می‌آورد.

به گزارش صبح دریانیوز، همزمان با دهه پربرکت ولایت و امامت عملیات اجرایی بوستان ۲ هکتاری گِلکَنی با حضور شهردار بندرعباس، رئیس و اعضای شورای شهر بندرعباس، حمزه عمرانی شهردار منطقه ۴ و جمعی از اهالی منطقه آغازشد.

مهدی نوبانی، در این مراسم با اشاره به اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان برای احداث این پارک گفت: این بوستان جدید در قلب محله اسلام‌آباد، که با نام‌های مختلفی چون استمبیک، استنویک و گِلکَنی شناخته می‌شود، طراحی شده تا به یک فضای سبز مناسب تبدیل شود.

*تبدیل یک باتلاق به فضای سبز سرزنده: طرحی متفاوت برای محله‌های حاشیه‌ای

نوبانی توضیح داد: اکنون با این پروژه، تحول بزرگی در این منطقه اتفاق خواهد افتاد طراحی این پارک به‌گونه‌ای است که تمامی اقشار جامعه از آن بهره‌مند خواهند شد.

*پارک جدید: امکانات بی‌نظیر برای همه سنین

به گفته نوبانی، این پارک ۲ هکتاری به گونه‌ای طراحی شده که علاوه بر فضای سبز، امکانات متنوعی مانند پیست دوچرخه‌سواری، پیاده‌روی، بازی‌های کودکان و نوجوانان، و حتی پارک بادی برای استفاده عموم در آن گنجانده شده است. این پروژه در مدت یک سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

*افتتاح‌های متوالی در بندرعباس: از خیابان‌ها تا فضاهای ورزشی و پارک‌ها

شهردار بندرعباس همچنین به افتتاح سه خیابان جدید در سال گذشته اشاره کرد و افزود: «در کنار این پروژه، افتتاح یک مجموعه ورزشی و پارک سه هزار متری در این منطقه نیز در دستور کار قرار دارد.»

پایان خبر/