دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از ورود دستگاه قضایی به موضوع واگذاری اسکله قدیمی شهر درگهان و پیگیری جدی در این خصوص خبر داد.

به گزارش صبح دریانیوز، عارف اکبری گفت: در پی نگرانی‌های عمومی و انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر واگذاری اسکله درگهان به بخش خصوصی و شکل‌گیری اعتراضاتی از سوی مردم به این موضوع، دستگاه قضایی استان هرمزگان گزارشی به سازمان بازرسی کل کشور ارسال کرده و خواسته که این سازمان به دقت مالکیت اسکله را بررسی کند.

وی افزود: همچنین به سازمان بازرسی تأکید شده است که بررسی شود درصورت واگذاری اسکله درگهان، فرآیند مطابق با اصول حاکم بر قراردادها و مقررات قانونی بوده است یا خیر؟

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان تأکید کرد: در صورت واگذاری اسکله درگهان، در صورت شناسایی هرگونه تخلف یا جرم در روند واگذاری، برخورد قاطعانه و قانونی با متخلفان صورت خواهد گرفت.

پایان خبر/