مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان، به همراه معاونت فنی و مهندسی و پیمانکار پروژه کنترل سیلاب سد بردول، از بخش‌های مختلف این پروژه بازدید به عمل آوردند.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارسیان، زادبوم، مدیرعامل  منطقه ویژه اقتصادی پارسیان، به همراه معاونت فنی و مهندسی و پیمانکار پروژه کنترل سیلاب سد بردول، از بخش‌های مختلف این پروژه در سطح شهرستان پارسیان و محدوده منطقه ویژه اقتصادی پارسیان بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید که با هدف بررسی پیشرفت فیزیکی و ارزیابی روند اجرای پروژه‌ کنترل سیلاب  انجام شد، زادبوم و هیئت همراه از نقاط کلیدی پروژه سد بردول و تأسیسات وابسته دیدن کردند.
زادبوم ضمن تأکید بر اهمیت این پروژه در راستای حفاظت از زیرساخت‌های منطقه و پیشگیری از خسارات ناشی از سیلاب، بر لزوم تسریع در اجرای پروژه با رعایت استانداردهای فنی و زیست‌محیطی تأکید نمودند.
معاونت فنی و مهندسی سازمان نیز گزارشی از آخرین وضعیت پیشرفت پروژه ارائه کرده و از تعهد پیمانکار به اجرای دقیق برنامه زمان‌بندی و کیفیت مطلوب کار ابراز رضایت نمودند. پیمانکار پروژه نیز توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام‌شده، چالش‌های موجود و برنامه‌های آتی برای تکمیل این طرح ارائه داد.
منطقه ویژه اقتصادی پارسیان با اجرای پروژه‌های زیرساختی نظیر کنترل سیلاب سد بردول، در مسیر تحقق اهداف توسعه‌ای خود و ایجاد بستری امن و پایدار برای سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های اقتصادی گام برمی‌دارد.

پایان خبر/