به گزارش پایگاه خبری صبح دریا نیوز ، عبدالرسول دریایی با اشاره به اهمیت لزوم تعامل بیشتر و ورود پارک علم و فناوری به حوزه های مختلف شیلات تامین انرژی ارزان برای مزارع پرورش میگو جهت مکانیزسیون مزارع و استفاده از تجهیزات هوادهی، غذا دهی و … چالش پیش روی بهره برداران شیلاتی خواند و افزود: از پارک علم و فن آوری هرمزگان و همچنین همه علاقه مندان جهت ارائه راهکار مناسب و دانش بنیان استقبال می کنیم.
دریایی با اشاره به گستردگی فعالیت های حوزه شیلات و همچنین چالش های پیش رو فعالیت های شیلاتی،نقش پارک علم و فن آوری و دیگر مراکز علمی را در حل این چالش ها بسیار پر اهمیت و کاربردی خواند.
وی ایده های نوین و خلاقانه با پشتوانه فنی و علمی را لازم توسعه شیلات خواند و تصریح کرد: در جهت دهی به این مهم و کاربردی کردن آن بی شک پارک علم و فن اوری و مراکز این چنینی نقش کلیدی دارند که شیلات هرمزگان همکاری کامل با این مراکز را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیر کل شیلات استان تولید غذای آبزیان در تمامی سطوح(لاروی، پست لاروی و …)، دستگاه های هوادهی و غذا دهی، سنجش معیارهای سلامت آب مزارع،تولید و پرورش آبزیان به صورت متراکم و فوق متراکم،تامین انرژی، ورود به سیستم های مداربسته پرورش آبزیان، بهینه سازی سخت افزار و تجهیزات پرورش آبزیان را از دیگر چالش های پیش رو شیلات خواند.
در ادامه رئیس پارک علم و فناوری با اشاره به اقدامات خوب شیلات استان هرمزگان در حوزه های شیلاتی از مجموعه شیلات هرمزگان به عنوان یکی از مجموعه های پای کار و مستقبل فعالیت های علمی و نوآورانه یاد کرد.
علی فتی با بیان اینکه اولویت قرار دادن فعالیت های شیلاتی در دستور کار پارک علم و فناوری استان هرمزگان قرار دارد تصریح کرد: امید است با تعاملات و همکاری های به وجود آمده شاهد اتفاقات خوبی در حوزه شیلات در حوزه های علمی،فن آوری و کاربردی باشیم.
انتهای پیام
Friday, 20 September , 2024