به گزارش صبح دریا نیوز،دکتر عبدالعظیم نجاتی زاده با اعلام این خبر گفت: المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در ۶ حیطه مختلف، رقابتی جدی است که در دو مرحله پس از غربالگری دانشگاهی انجام میشود. این حیطه ها شامل هنر و سلامت، مدیریت نظام سلامت، آموزش پزشکی، کسب و کارهای فناورانه، استدلال بالینی و حیطه علوم پایه است.
وی افزود: مرحله اول طی یک آزمون کتبی با انواع سوالات استاندارد در سطح کشور برگزار میشود و نفرات برتر به کلان منطقه معرفی میشوند. در این مرحله پس از تشکیل تیمهای گروهی از بین پذیرفتهشدگان، آنها موظف به انجام پروژههایی در قالب پروپوزالهای کاملا علمی خواهند بود. دانشجویان شرکتکننده از هر منطقه آمایشی، در بازه معین شده پروپوزالهای خود را همراه با فیلمی از ارائه پروژه برای داوری در سامانه مربوطه بارگذاری میکنند و در نهایت پس از داوری توسط متخصصینی از هر رشته، گروههای با بهترین عملکرد به عنوان برگزیده در مرحله گروهی انتخاب میشوند.
دکتر نجاتی زاده اضافه کرد: علاوه بر آن دانشجویان در این مقطع، در یک آزمون انفرادی نیز با رفرنسهای جدید شرکت میکنند و نتیجهی این آزمون، سه نفر برگزیده در آزمون انفرادی را مشخص میکند. که بالاترین نمرات مدالهای طلا، نقره و برنز را کسب مینمایند.
رئیس دانشکده پزشکی بندرعباس اظهار کرد: در شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی، ۶ هزار دانشجوی علوم پزشکی از ۶۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی رقابت کردند که در پایان حدود ۵۰۰ دانشجو به مرحله پایانی راه پیدا کردند که از این تعداد در هر حیطه سه مدال به برترینهای مرحله انفرادی و گروهی تعلق گرفت.
وی بیان کرد: امیرحسین رضایی لطیفی دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان پس از موفقیت در مرحله اول با رتبهی یک در کلان منطقه، در مرحله پایانی برای اولین بار موفق به کسب مدال نقره المپیاد در حیطه آموزش پزشکی شد.
دکتر نجاتی زاده ضمن تبریک این موفقیت بزرگ به دانشجوی پرتلاش دانشکده پزشکی، این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تبریک و تهنیت گفت.
پایان خبر/
Saturday, 5 October , 2024