به گزارش صبح دریا نیوز ، مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه صیدو صیادی و آبزی پروری رکن اصلی و اساسی تولید اقتصادی شیلاتی می باشد گفت : شرکت در این وبینار در جهت ارتقا سطح دانش صیادان ، کارشناسان، دانشجویان و علاقه مندان شیلاتی نقش موثری خواهد داشت.
مسعود بارانی با بیان اینکه با توجه به رشد جمعیت،قسمت عظیمی از نیاز پروتئین از طریق بخش شیلات تأمین می شود تصریح کرد : این مهم نیاز به آموزش متخصصان کارآزموده دارد که با علوم دریایی وشیلاتی آشنا باشند .
در ادامه معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان بااشاره به اینکه این کارگاه آموزشی در راستای انتقال یافتهها و تحقیقات پژوهشی و همچنین پاسخگویی به نیاز بهرهبردارن صید و صیادی، تشکل های شیلاتی و نقش آنها در تولید،برگزار میشود از دیگر اهداف برگزاری این دوره ارتقا سطح دانش بهره برداران شیلاتی دانست.
کامرانی افزود: اشتراکات صید و صیادی ایران و ژاپن و راهکارهای پیشنهادی جهت ارتقای صید و صیادی،حفظ وبازسازی ذخایر آبزیان،روشهای استاندارد صید وصیادی،انواع شناورهای صیادی،ساختار جمعیتی صیادان و چگونگی بهره برداری از صیدگاههای مختلف از جمله موارد مطرح شده در این وبینار بود.
گفتنی است مدرس این کارگاه ،خانم پروفسور Iguchi Aliko از دانشگاه دولتی یوکاهاما ژاپن بود.
لازم بذکر است این وبینار به مدت دوساعت و همچنین با حضور جمعی از صیادان، علاقه مندان ، اساتید دانشجویان شیلاتی برگزار گردید.
پایان خبر/
Sunday, 13 October , 2024