به گزارش صبح دریا نیوز،آقا بیگی در این نشست با تاکید بر اصل تلاش موثر و خدمت صادقانه افزود: یکی از تکنیک هایی که برای پیشبرد اهداف ما در صنعت آب و برق می تواند موثر و راهبردی باشد شناسایی نقاط ضعف و قوت در مجموعه ها و ایجاد راهکار مناسب برا ی احصاء آنها می باشد.
وی افزود: مدیران صنعت آب وبرق استان حتما بر ضرورت اجرای دستورالعمل ایمنی کار که توسط وزیر محترم نیرو ابلاغ شده اهتمام ورزند و همچنین آمادگی لازم جهت مدیریت بحران وگذر ازشرایط سخت خشکسالی را داشته باشند.
جمشیدعیدانی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان در این نشست به بررسی آخرین وضعیت منابع و مصارف آبی استان پرداخت و اذعان داشت: استان هرمزگان بدلیل اقلیم گرم و خشکی که بر آن حاکم است، دارای تنش های آبی تامین آب شرب و بخش کشاورزی می باشد.
امین طبسی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای هرمزگان افزود: متوسط بارندگی درازمدت ۵۵ ساله در استان هرمزگان ۱۸۴ میلیمتر است و میزان بارندگی که در سال آبی جاری تا کنون داشتیم در سطح استان ۱۶۳ میلیمتر است که تغیرات ۱۲ درصدی را نشان می دهد و بیشترین بارندگی در سال آبی در نواحی ساحلی و در خارج از حوضه بریز بوده است که آورد قابل ملاحضه ای به مخازن تامین کننده آب شرب شهر بندرعباس نداشتیم.
وی افزود: حجم فعلی سدهای استان سد استقلال میناب ۳۶٫۵ میلیون متر مکعب ، سد سرنی ۱۱٫۵ میلیون متر مکعب ،سد شمیل و نیان ۲۴ میلیون متر مکعب ، سد جگین ۲۰۰ میلیون متر مکعب می باشد.
معاون حفاظت و بهره برداری با تاکید بر خالی بودن حجم مخازن سدهای تامین کننده آب شرب استان و عدم بارش های قابل ملاحضه در سال آبی عنوان کرد: تامین آب شرب از سد سرنی با همین وضع موجود تا ۱۷ شهریور ماه سالجاری امکان دارد و از سد استقلال میناب تا آبان ماه سالجاری به حجم مرده می رسد که قابل بهره برداری نمی باشد.
در این نشست آقای حمزه پور مدیر عامل شرکت آبفا، آقای کریمی مدیرعامل شرکت توزیع برق ، آقای مهندس آدینه پورمدیرعامل شرکت برق منطقه ای هرکدام به بیان دیدگاه و آخرین وضعیت حوزه کاری خود پرداختند؛ که اهم موضوعات پیگیری محقق شدن اعتبارات تامین برق، تنش و خشکسالی به استان هرمزگان بود .
پایان خبر/
Saturday, 21 December , 2024