معاون هماهنگی  امور اقتصادی استانداری هرمزگان، در بازدید از پروژه‌های مختلف اقتصادی استان، بر لزوم توسعه زیرساخت‌ها و تشویق سرمایه‌گذاران به حضور در طرح‌های مختلف تاکید کرد. این بازدید شامل طرح های گردشگری ، طرح‌های صنعتی و حمل و نقل  بود.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، هدف از این بازدید را بررسی درخواست تسهیلات از سوی سرمایه‌گذار ، ارزیابی وضعیت مالی پروژه ها و بررسی پیشرفت فیزیکی این طرح ها عنوان کرد.

شهرزاد در ادامه، به اهمیت توسعه گردشگری در استان هرمزگان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به ظرفیت‌های بالای استان برای جذب گردشگر، یکی از اولویت‌های اصلی، ایجاد بستر مناسب برای حضور بخش خصوصی در پروژه‌های سرمایه‌گذاری در این حوزه است. وی افزود: تسهیلات بانکی بخشی از منابع مورد نیاز پروژه‌های گردشگری را تأمین خواهد کرد.

معاون اقتصادی استانداری هرمزگان همچنین به طرح‌های سرمایه‌گذاری در زنجیره‌های پایین‌دستی صنعت اشاره کرد و گفت: تنوع بخشی به زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری یکی از رویکردهای کلیدی استان است. هر چه تعداد و تنوع پروژه‌ها بیشتر باشد، تمایل و گرایش سرمایه‌گذاران نیز افزایش خواهد یافت.

در ادامه بازدید، شهرزاد از طرح تیر پارک‌ها نیز بازدید کرد.  وی با بیان این که هرمزگان یکی از استان‌هایی است که بیشترین تعداد ماشین‌آلات سنگین را دارد، گفت: نیاز به ایجاد تیر پارک‌ها در استان برای تسهیل حمل و نقل ضروری است. اولین تیر پارک با پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصد در حال اجرا است و به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون اقتصادی استانداری هرمزگان در پایان با اشاره به آمار کلی سرمایه‌گذاری در استان، اعلام کرد که در حال حاضر ۱۴۰۰ طرح سرمایه‌گذاری با حجم سرمایه‌گذاری بالغ بر ۴۳۳ هزار میلیارد ریال در استان هرمزگان در دست اجراست.  شهرزاد افزود: بهره‌برداری از این طرح‌ها می‌تواند منجر به ایجاد اشتغال برای حدود ۷۵ هزار نفر شود.

پایان خبر/