مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان آخرین وضعیت تردد محورهای هرمزگان را بر اساس سامانه‌های حمل ‌و نقل هوشمند اعلام کرد و گفت: استان هرمزگان بیش از ۲ میلیون و ۴۵۶ هزار و ۳۸۵ تردد بین استانی در فروردین ماه داشته است.

به گزارش صبح دریانیوز، عباس شرفی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان با بیان اینکه تردد بین استانی در فروردین ماه حدود ۲ میلیون و ۴۵۶ هزار و ۳۸۵ وسیله نقلیه بوده است، گفت: این آمار نسبت به ماه گذشته ۵ درصد افزایش یافته و نسبت به فروردین ماه سال گذشته، ۷ درصد کاهش داشته است.

‌شرفی با بیان اینکه بیشینه مجموع تردد ورود و خروج به استان در روز پنج شنبه ۷ فروردین ماه بوده است، ادامه داد: متوسط تردد بین استانی روزانه از ابتدای فروردین ماه، ۷۸ هزار و ۹۱۶ وسیله نقلیه ثبت ‌شده است و تغییرات تردد بین استانی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۷ درصد کاهش داشته است.

وی اضافه کرد: بیشینه انباشت و تخلیه وسایل نقلیه در استان در روز ۶ فروردین ماه، به میزان ۵۸ هزار و ۹۱۲ وسیله نقلیه بوده است.

مدیر کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان هرمزگان افزود: محورهای بندرعباس _بندر شهید رجایی تقاطع غیر همسطح، میناب_بندرعباس پل شور، درگهان_قشم، بندر شهید رجایی_بندرعباس تقاطع غیرهمسطح و سه راه بابا غلام_بندرعباس دارای بیشترین تردد در فروردین ماه بوده است.

شرفی محورهای دارای بدترین سطح سرویس را بشاگرد_قلعه گنج، قلعه گنج _بشاگرد، بشاگرد_سندرک، سندرک _بشاگرد و زیارتعلی_فاریاب اعلام کرد.

وی بیان کرد: سهم مبدأ تردد پلاک‌های مشاهده ‌شده در استان هرمزگان بر اساس اطلاعات پلاک‌های ثبت ‌شده در دوربین‌های پلاک خوان از ابتدای ماه ۸۱۱ هزار و ۷۱۵ پلاک خودرو یکتا می باشد که استان فارس با ۲۱ درصد، استان کرمان ۱۸ درصد، استان تهران ۱۳ درصد و استان اصفهان با ۸ درصد بیشترین سهم را داشته اند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای هرمزگان افزود: ماندگاری وسایل نقلیه در استان نشان‌دهنده آن است که در فروردین ماه، تقریباً ۲۳۲ هزار و ۱۰۴ وسیله نقلیه معادل ۴۲ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهده‌شده در استان بین ۱ تا ۴ روز در استان اقامت داشتند.

شرفی بیان کرد: بر اساس اطلاعات پلاک‌های ثبت‌شده در دوربین‌های پلاک خوان در فروردین ماه، از ۴۳۵ هزار و ۲۷۹ وسیله نقلیه از استان هرمزگان در استان های فارس ۲۲ درصد، کرمان ۱۵ درصد، اصفهان ۹ درصد، مازندران ۷ درصد، تهران ۶ درصد، سه استان  یزد، بوشهر و قم هریک ۴ درصد و سایر استان‌ها ۲۹ درصد بوده است که استان‌های فارس، کرمان و اصفهان نیز بیشترین سهم مقاصد سفر بوده اند.

پایان خبر/