استاندار هرمزگان گفت: جوامع محلی باید از فرصت‌های شغلی توسعه مکران بهره‌مند شوند.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان با حضور محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان، سید عبدالکریم هاشمی نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، و جمعی از مدیران و کارشناسان استانی برگزار شد.

آشوری تازیانی در این جلسه،  ضمن تشریح راهبردهای توسعه در جنوب کشور، بر نقش راهبردی منطقه مکران در آینده اقتصادی، تمدنی و جغرافیای سیاسی کشور تأکید کرد و گفت: امروز دیگر نباید مکران را تنها یک منطقه مرزی ببینیم، بلکه باید آن را به‌عنوان بخشی از آینده تمدنی و اقتصادی ایران در نظر گرفت؛ توسعه دریاپایه در مکران نه فقط یک ضرورت منطقه‌ای، بلکه یک مطالبه ملی و تاریخی است.

وی با بیان اینکه نباید توسعه منطقه معطل نگاه‌های سطحی و مقطعی بماند، اظهار داشت: ما نیازمند اقدامی اساسی، بنیادی و برنامه‌محور برای توسعه این پهنه هستیم؛ کاری که با عزم ملی، نگاهی علمی، عاقلانه و عالمانه پیش برود.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه توسعه پایدار نیازمند توجه به همه ابعاد است، خاطرنشان کرد: باید به مسائل زیست‌محیطی، شکاف‌های اجتماعی، عدالت اقتصادی و حفظ منابع طبیعی توجه جدی شود. توسعه‌ای که به نابودی زیست‌بوم یا گسترش نابرابری منجر شود، مطلوب نیست و ما باید الگویی از توسعه متوازن ارائه دهیم.

آشوری تازیانی تاکید کردبخش قابل توجه ای از پهنه هرمزگان جزو مناطق حفاظت شده است از این هر گونه توسعه باید بر اساس ملاحظات زیست محیطی باشد ضمن اینکه بحث تأمین آب نیز باید در طرح توسعه شهرهای جدید دیده شود و برای تأمین آب پایدار و اشتغال پایدار نیز برنامه ریزی شود.

وی تأکید کرد: بهره‌مندی جوامع بومی از فرصت‌های شغلی باید در توسعه سواحل مکران و شکل گیری شهر جدید مکران دیده شود.

پایان خبر/