نخستین خط تولید تمام‌اتوماتیک موزائیک‌های دو لایه، کفپوش‌های بتنی و قطعات ساختمانی سبک با ظرفیت ۵۰۰ متر در هر شیفت کاری در بندرعباس آغاز به کار کرد. این واحد صنعتی با فناوری ساخت آلمان فعالیت می‌کند و در آینده نزدیک به تولید کفپوش‌های پازلی و محصولات مورد نیاز شهرداری‌ها نیز خواهد پرداخت.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان، سید امیر امیری زاد، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان از راه‌اندازی خط جدید تولید موزائیک و کفپوش بتنی در بندرعباس خبر داد و گفت: این واحد صنعتی با بهره‌گیری از ماشین‌آلات تمام‌اتوماتیک و پیشرفته ساخت آلمان، ظرفیت تولید اسمی ۵۰۰ متر محصول در هر شیفت کاری را دارد.
امیری زاد افزود: در این مرحله، تولید انواع موزائیک‌های دو لایه، کفپوش‌های بتنی و ماشین‌آلات مرتبط با بلوک سبک در دستور کار قرار گرفته است و در فازهای بعدی، کفپوش‌های پازلی و قطعات مورد نیاز پروژه‌های شهری نیز تولید خواهد شد. وی با اشاره به اهمیت توسعه صادرات غیرنفتی در هرمزگان اظهار کرد: برنامه‌ریزی لازم برای صادرات محصولات این واحد به کشور عمان انجام شده است و در آینده نزدیک شاهد حضور پررنگ این تولیدات در بازارهای منطقه‌ای خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان همچنین خاطرنشان کرد: این شرکت علاوه بر واحد بندرعباس، دارای یک واحد تولیدی فعال در شهرستان میبد یزد نیز هست که هم‌اکنون در بازار داخلی و همچنین صادرات به کشور قطر حضور دارد. به گفته امیری زاد، استفاده از تجهیزات مدرن و فناوری روز دنیا، علاوه بر ارتقای کیفیت محصولات، موجب افزایش بهره‌وری، کاهش ضایعات و توان رقابتی بالاتر در بازارهای بین‌المللی شده است.
وی در پایان تاکید کرد: حمایت از صنایع کوچک و متوسط و تسهیل دسترسی آنان به بازارهای صادراتی، اولویت اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان است و راه‌اندازی این خط تولید گامی مهم در راستای تحقق اهداف توسعه صنعتی استان به شمار می‌رود.

پایان خبر/