عضو شورای شهر بندرعباس، در نطق پیش از دستور خود، با انتقاد از کمبود امکانات رفاهی و ورزشی ویژه بانوان، خواستار اقدام فوری مدیریت شهری برای رفع این کمبودها شد.

به گزارش صبح دریانیوز، اسماعیل بواشه، خطاب به اعضای شورا، مدیران شهری و شهروندان عنوان کرد: نیمی از جمعیت این شهر، زنانی هستند که ستون‌های تربیت، آرامش و توسعه اجتماعی‌اند، اما سهم آنان از امکانات شهری با نیاز واقعی‌شان فاصله جدی دارد.

*کمبود فضاهای امن برای ورزش و تفریح بانوان؛ یک هشدار شهری

بواشه با اشاره به گرما و رطوبت شدید بندرعباس و محدودیت شدید بوستان‌ها و سالن‌های ورزشی ویژه بانوان افزود: نبود این امکانات، یک خلأ ساده نیست؛ بلکه هشدار جدی برای مدیریت شهری است. مادران و دختران ما حتی برای یک ساعت ورزش و نشاط، انتخاب‌های محدود و نگران‌کننده دارند.

*سالن‌های چندمنظوره بانوان؛ پروژه‌ای که نباید فراموش شود

وی با یادآوری آغاز پروژه سالن‌های ورزشی بانوان در شورای پنجم، از پیگیری‌های مداوم الهام جراره ـ تنها بانوی باسابقه شورا و منتخب مردم در مجلس ـ تقدیر کرد و گفت: این پروژه سال‌هاست در حالت معلق مانده و مردم انتظار دارند مدیریت شهری آن را به اولویت قطعی تبدیل کند.

*ورزش بانوان؛ هزینه نیست، سرمایه‌گذاری اجتماعی است

عضو شورا با اشاره به موفقیت بانوان ورزشکار بندرعباس با کم‌ترین امکانات بیان داشت: این ورزشکاران بارها ثابت کرده‌اند که اگر حمایت سیستمی و پایدار داشته باشند، می‌توانند نام بندرعباس را در میادین ملی و بین‌المللی مطرح کنند. دغدغه بودجه، نبود سالن تمرین و نبود حمایت سازمان‌یافته، سال‌ها مانع شکوفایی آنان شده است.

*استفاده از ظرفیت بانوان توانمند شهرداری

بواشه با تأکید بر توانمندی زنان متخصص و باتجربه در مجموعه شهرداری اضافه کرد: این بانوان هنوز فرصت برابر برای حضور در جایگاه‌های مدیریتی ندارند. اعتماد به زنان در مدیریت، اقدامی نمادین نیست؛ بلکه رویکردی علمی و توسعه‌محور است.

وی در بخش دیگری از سخنانش، عملکرد کمیته انتصابات شهرداری را مورد انتقاد قرار داد و گفت: با وجود وعده‌های شهردار برای شایسته‌سالاری، هنوز معیارها و شاخص‌های مشخصی برای انتصابات اعلام نشده است. این وضعیت شفافیت را خدشه‌دار می‌کند و به انگیزه کارکنان آسیب می‌زند.

عضو شورای شهر بندرعباس اظهارداشت: حمایت از بانوان در پست‌های مدیریتی باید فارغ از نگاه سیاسی و فشارهای بیرونی باشد. این اصل مدیریتی، شرط سلامت تصمیم‌گیری و عدالت سازمانی است.

بواشه افزود: امروز اگر تصمیم نگیریم، فردا دیر است. وی در پایان با دعوت از شهردار و اعضای شورا برای اصلاح روندها گفت: بانوان بندرعباس امتیاز ویژه نمی‌خواهند؛ فقط حق خود را مطالبه می‌کنند. شهری عادلانه زمانی ساخته می‌شود که دختران ما در بوستان‌ها، سالن‌های ورزشی و محیط‌های مدیریتی احساس امنیت، برابری و افتخار کنند. امروز زمان تصمیم‌گیری است و فردا دیر خواهد بود.

پایان خبر/