مدیرعامل فولاد هرمزگان، در حاشیه نمایشگاه ایران متافو به تسهیل تأمین مواد اولیه و احتمال واگذاری یک ذخیره معدنی به فولاد هرمزگان اشاره کرد و گفت: در حوزه مواد اولیه امسال با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای تأمین پایدار مواد اولیه، تقریبا تمام برنامه‌ها بدون مشکل انجام پذیرفت. به همین دلیل در سال جاری شاهد ثبت چهار رکورد تولید در فولاد هرمزگان بودیم. آخرین رکورد تولید ما در آبان‌ماه سال جاری با تولید ۱۵۴ هزار و 567 تن تختال رخ داد و این یک رکورد تاریخی به شمار می‌آید.

به گزارش پایگاه خبری صبح دریا نیوز ، عطاءالله معروفخانی، افزود : با همکاری استاندار و رئیس سازمان صمت استان هرمزگان، یک ذخیره معدنی بزرگ سنگ‌آهن به فولاد هرمزگان واگذار خواهد شد تا مسیر تأمین مواد اولیه این شرکت تسهیل شود.

وی با بیان اینکه در حوزه انرژی به‌علت مشکلاتی که دولت در تأمین برق و گاز داشته و دارد، برای رفع این مشکلات، در نیروگاه «هنگام» سرمایه‌گذاری انجام می‌دهیم که با انجام آن تا دو سال آتی مشکلی برای تأمین برق نداشته باشیم، ادامه داد :  برای تأمین گاز هم فولاد مبارکه برخی پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حوزه تأمین گاز انجام داده است تا در سال‌های آتی فولاد مبارکه و زیرمجموعه‌های آن گاز را به‌صورت پایدار دریافت کنند. معروفخانی سرمایه انسانی را بزرگ‌ترین سرمایه فولاد هرمزگان دانست و ادامه داد: امسال به نخستین شرکت فولادی تبدیل شدیم که برای کارگران پیمانی و رسمی خود، صندوق درمان کارگران را افتتاح کرده است. با افتتاح این صندوق در صورت ابتلای کارگران به بیماری، تمام هزینه‌های درمان به آن‌ها پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل فولاد هرمزگان با اشاره به اینکه فولاد هرمزگان در ارتباط با دانشگاه‌های معتبر کشور پیشتاز است و در حوزه دانش‌بنیان جزو شرکت‌های پیشرو بوده است، عنوان کرد :  در همین راستا با ۱۴ شرکت دانش‌بنیان ارتباط مستقیم داریم تا بتوانیم برخی از مشکلات تولید فولاد را به‌صورت علمی و کاملاً داخلی برطرف کنیم. بومی‌سازی همواره برای ما در اولویت بوده است و به دنبال داخلی کردن تجهیزات و علوم روز دنیا بوده‌ایم. اعتقاد ما بر این است که با توجه به نخبگان جوان کشور و استفاده از دانش روز می‌توان با تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه ایران وضع شده است، مقابله کرد. با توجه به این دیدگاه بسیار خوب عمل کرده‌ایم.

وی با اشاره به آغاز عملیات احداث طرح‌های توسعه‌ای در فولاد هرمزگان ادامه داد: بعد از سال‌هایی که از تأسیس فولاد هرمزگان می‌گذرد برای نخستین بار، بهمن سال گذشته آغاز عملیات احداث طرح بزرگ احیای مستقیم یک‌میلیون و ۷۲۰ هزارتنی سیمین هرمز و طرح ۹۰۰ هزار تنی احیا مستقیم فولاد هرمزگان، مخازن ذخیره آهن اسفنجی ۳۰ هزارتنی و کارخانه تولید اکسیژن را آغاز کردیم که امیدواریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسند.

ظرفیت تولید اسلب ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تُن خواهد شد

امسال نیز ۲ طرح جدید، افزایش ظرفیت از یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار تُن به ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار و پروژه تولید نورد در دستورکار قرار دارد که به‌زودی آغاز عملیات احداث آن‌ها نیز اعلام خواهند شد. این پروژه‌ها از فناوری‌های روز دنیا برخوردار خواهند بود.

معروفخانی در پایان به صادرات‌محور بودن شرکت فولاد هرمزگان پرداخت و خاطر نشان کرد : همان‌گونه که مستحضرید فولاد هرمزگان صادرات‌محور است. این شرکت در کنار آب‌های آزاد بنا شده است. از محل تولید فولاد تا بندرگاه و محل بارگیری، کمتر از ۵ کیلومتر فاصله وجود دارد. همین مزیت‌ها ما را ملزم می‌کند تا تولید را افزایش داده و به‌تبع آن صادرات را رونق ببخشیم. امسال با وجود تمام مشکلات موجود در حوزه انرژی، توانسته‌ایم ۷ درصد افزایش تولید نسبت به سال گذشته را در کارنامه خود ثبت کنیم و امیدواریم تا پایان سال روند صعودی را حفظ کنیم.

شرکت فولاد هرمزگان در سال ۱۳۸۷ در زمینی به مساحت ۹۵ کیلومترمربع در استان هرمزگان و در ۱۳ کیلومتری بندرعباس احداث شده است. این کارخانه ظرفیت اسمی ۱٫۵ میلیون تن اسلب را داراست که با اجرای طرح‌های توسعه‌ای به ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن خواهد رسید. این شرکت دارای یکی از پیشرفته‌ترین کارخانه‌های تولید فولاد در کشور است و با مزیت‌های خاصی که نسبت به دیگر شرکت‌های فولادی دارد، می‌تواند به یکی از کلیدی‌ترین فولادسازان ایران در سال‌های آینده تبدیل شود. نزدیکی به آب‌های آزاد برای صادرات بیشتر و آسان‌تر با هزینه‌های حمل‌ونقلی کمتر یکی از مهم‌ترین مزیت‌هاست.


انتهای پیام