مدیر جهاد کشاورزی شهرستان حاجی‌آباد از تولید بیش از ۱۳۰ میلیون عدد نشاء محصولات سبزی و صیفی با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری در این شهرستان خبر داد و گفت: بخشی از این نشاءها به سایر شهرستان‌های استان هرمزگان نیز منتقل می‌شود.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، یعقوب محمد مرادی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان حاجی‌آباد، با اعلام این خبر گفت: امسال بیش از ۱۳۰ میلیون نشاء سبزی و صیفی در سطح ۱۰ هکتار از گلخانه‌های شهرستان، برای کشت در فضای باز و گلخانه تولید می‌شود.

محمد مرادی با اشاره به مزایای تولید مکانیزه نشاء افزود: تولید نشاء به شکل مکانیزه باعث کاهش چشمگیر هزینه‌های جاری تولید، صرفه‌جویی در منابع آبی و زمانی، افزایش راندمان کوددهی و در نهایت عرضه سریع‌تر محصولات به بازار می‌شود؛ به همین دلیل تقاضا برای آن در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است. وی در ادامه تصریح کرد: بیشتر نشاء‌های تولید شده در شهرستان حاجی‌آباد شامل گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان است.

مدیر جهاد کشاورزی حاجی‌آباد در پایان با بیان اینکه تولید نشاء در این شهرستان از اواسط تیرماه آغاز شده، اظهار داشت: این روند تا اواسط آبان ماه ادامه خواهد داشت.

پایان خبر/