جلسه شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی به ریاست فرماندار شهرستان خمیر و با حضور معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی هرمزگان در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی بهزیستی هرمزگان، جلسه شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی به ریاست مراد زرهی، فرماندار شهرستان خمیر، با حضور آمنه همت معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی هرمزگان، امام جمعه اهل سنت بندرخمیر و اعضای شورا در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

زرهی، در جلسه شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی، بر ضرورت نهادینه کردن فرهنگ مشارکت در جامعه تاکید کرد و گفت: مسائل و چالش‌های موجود در این حوزه به‌ویژه در بخش توان‌بخشی و حمایت از افراد تحت پوشش بهزیستی، نیازمند همکاری و همدلی تمامی اقشار جامعه است. وی همچنین ضمن تشکر از خیّرین و نیکوکاران که همواره در راستای حمایت از نیازمندان گام برداشته‌اند، افزود: منابع دولتی به‌ تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی تمام نیازهای موجود باشد بنابراین مشارکت‌های مردمی از جمله خیّرین و نهادهای غیر دولتی در راستای رفع مشکلات و تامین رفاه مددجویان، نقشی حیاتی و غیرقابل انکار دارد.

فرماندار شهرستان خمیر در ادامه گفت: مشارکت‌های مردمی باید بر اساس اولویت‌ها و نیازهای واقعی جامعه هدف هدایت و جذب شود تا در نهایت شاهد اثرات مثبت آن در کاهش مشکلات و توانمندسازی مددجویان باشیم. زرهی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت معیشت و مسکن مددجویان اشاره کرد و گفت: این وظیفه دینی، عرفی و انسانی ماست که بتوانیم در حوزه‌های مختلف به معلولان و جامعه هدف بهزیستی کمک رسانده و علاوه بر رفع نیازهای اساسی، کرامت انسانی این عزیزان را نیز حفظ کنیم.

در پایان جلسه، از خیّرین و نیکوکارانی که در حمایت از افراد تحت پوشش بهزیستی نقش‌آفرینی کرده‌اند، با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.

پایان خبر/