مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان، در نشست بررسی وضعیت پروژه های نهضت ملی مسکن استان هرمزگان با محوریت مسکن کارگری از آغاز عملیات اجرایی ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی از هفته آینده خبر داد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی استان هرمزگان، مجید سلحشور در نشست بررسی وضعیت پروژه های نهضت ملی مسکن استان هرمزگان که با محوریت مسکن کارگری و با حضور نمایندگان صنایع بزرگ استان برگزار شد، مدل موفق همکاری مجموعه نفت ستاره خلیج فارس را به عنوان نقشه راهی برای سایر صنایع معرفی کرد.

سلحشور با تمجید از پیش‌قدم شدن مجموعه نفت ستاره خلیج فارس افزود: برای ۲۲۰۰ نفر از کارکنان این مجموعه تخصیص زمین انجام شده و اسامی آن‌ها در قالب تعاونی مسکن کارگری نفت ستاره در سامانه ثبت شده است، طی جلسات تخصصی با بانک عامل، توافق شد تا برای تسهیل در ساخت، سقف تسهیلات برای هر یک از این کارکنان افزایش یابد و این گام بزرگی در جهت کاهش فشار مالی بر کارگران و کارکنان است.

وی در ادامه با اشاره به رایگان بودن زمین در این طرح، به تشریح چالش های مالی پرداخت و اظهار داشت: در حال حاضر هزینه ساخت هر متر مربع مسکن در کمترین حالت ۲۰ میلیون تومان است؛ یعنی یک واحد ۱۰۰ متری بالغ بر ۲ میلیارد تومان هزینه دارد که با احتساب وام‌های ۵۵۰ میلیونی فعلی، متقاضی باید حدود یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان نقدینگی تامین کند.

مدیر کل راه و شهرسازی هرمزگان تاکید کرد: دقیقا در همین نقطه است که نقش صنایع پررنگ می‌شود، صنایع باید از طریق انعقاد تفاهم‌نامه، تشکیل تعاونی و مشارکت در تامین مالی، به پرسنل خود در تامین این سهم آورده کمک کنند.

سلحشور با تاکید بر اینکه میزان پیگیری نمایندگان صنایع، نشان‌دهنده اراده آن‌ها برای خانه‌دار شدن کارکنانشان است، تصریح کرد: ما فرصت کوتاهی داریم و نمی‌توانیم بیش از این منتظر تفاهم‌نامه‌ها بمانیم اگر صنعتی پای کار نیاید، ما طبق قانون ظرفیت‌های موجود را به سایر متقاضیان واجد شرایط در سامانه تخصیص خواهیم داد.

پایان خبر/