مدیر گروه شناورهای بزرگ ایزوایکو گفت: این مجتمع در مسیر توسعه صنعت استراتژیک طراحی، ساخت و تعمیر انواع شناورها و سازه‌های دریایی در ایران گام‌های مهمی برداشته است.

به گزارش صبح دریا نیوز، علی عزیزی گفت: گروه طراحی، ساخت و تعمیرات شناورهای بزرگ ایزوایکو ، با برخورداری از دو حوض تعمیرات و نوسازی با ابعاد (۴۷۵ متر طول، ۸۰ متر عرض، ۱۴٫۵ متر عمق و حوض دیگر ۳۷۵ متر طول،۸۰ متر عرض، ۱۴٫۵ متر عمق) در کشور منحصر به فرد و در منطقه نیز جزو بزرگترین آنها به شمار می آید.

عزیزی افزود: ایزوایکو با بهره‌گیری از زیرساخت‌های پیشرفته و متخصصان داخلی، توانسته است به ظرفیت‌های بالایی در پذیرش و اجرای پروژه‌های تعمیرات و ساخت دست یابد و این گروه توانایی طراحی، ساخت و تعمیر بزرگترین کشتی های موجود در دنیا نظیر کشتی های ULCC ، VLCC ، LPG Career و Bulk و… در بالاترین سطح کیفی و کوتاهترین زمان ممکن را دارد.

 


عزیزی در توضیحات خود اشاره کرد که سال ۱۴۰۲ مطابق با برنامه‌ ریزی انجام‌شده، پذیرش ۱۵ شناور و یک سکوی حفاری معادل ۱۹۶۵۷ تن در دستور کار این مجتمع قرار گرفته که با هدف ارتقای عملکرد مجتمع و برآورد سازی اهداف کلان مجموعه، تمام ظرفیت‌های خود را به کار گرفتیم و موغق شدیم ۳۱۳۱۴ تن تولید را محقق کنیم که ۱۱۶۵۷ تن بیش از برنامه پیش‌بینی‌شده و معادل ۱۵۷ درصد بوده است.

پایان خبر/