معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از نظارت 124 بازرس بهداشت محیط در ماه های محرم و صفر بر فرآیند تهیه و توزیع مواد غذایی در مساجد و هیات های مذهبی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری صبح دریانیوز ، عبدالجبار ذاکری گفت : در این ایام ۱۲۴ بازرس بهداشت محیط در قالب ۶۲ تیم بازرسی، بر فرآیند تهیه و توزیع مواد غذایی، نذورات، آش وحلیم ، کنترل آب آشامیدنی در مساجد، هیات مذهبی، حسینیه، نظارت می کنند.

ذاکری تصریح کرد : بازرسین بهداشت محیط با حضور در مساجد و هیات ها علاوه بر نظارت به نحوه عرضه موادغذایی و آب ، کلرسنجی و نمونه برداری از آب و موادغذایی را انجام می دهند.

وی با اشاره به توزیع نذورات و غذا در هیئت های عزاداری اظهار داشت: شیوع بیماریهای مرتبط با غذا و آب می تواند در مکانهای عمومی به علت عدم رعایت مسائل بهداشتی اتفاق بیافتد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان توصیه کرد : به جهت اهمیت سلامت عموم جامعه اجرای مطلوب رعایت دستورالعمل های بهداشت محیط در این ایام و در مراسم های مرتبط از سوی هیات های مذهبی ضروری است.

پایان خبر /