مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس گفت : این مجموعه در رتبه‌بندی شرکت‌های برتر کشور از میان ۱۰۰ شرکت بزرگ توانست مقام دوم را از آن خود کند.

به گزارش پایگاه خبری صبح دریانیوز ، علیرضا جعفرپور در این خصوص اظهار داشت : رتبه بندی با الهام از رسالت سازمان با فراهم کردن آمار و اطلاعات شفاف و مفید در مورد بنگاه‌های اقتصادی کشور ، فضای روشن‌تری از کسب و کار اقتصادی کشور ارائه می‌دهد و مبنای اولیه این رقابت میزان فروش شرکت‌ها است ؛ این شاخص ، از منطق اقتصادی بالایی برخوردار بوده و بیانگر خروجی شرکت‌ها و اثرگذاری‌شان بر اقتصاد ملی است که نشان دهنده جایگاه ویژه شرکت نفت ستاره خلیج فارس در اقتصاد کشور است.

جعفرپور عنوان کرد : حملات سایبری گسترده در کشور و پیامدهای جبران ناپذیر آن باعث شد تا پالایشگاه ستاره خلیج فارس که دارای رده حیاتی در میان صنایع است، تصمیم به راه‌اندازی یکی از پیشرفته‌ترین مراکز عملیات امنیت در کشور بگیرد.

حملات سایبری خنثی شد

وی افزود : با راه‌اندازی مرکز عملیات امنیت (SOC) پالایشگاه ستاره خلیج فارس، روزانه از شمار بسیاری از حملات سایبری به این مجموعه عظیم نفتی کشور جلوگیری شده است به طوری که در سال گذشته که بسیاری از صنایع بزرگ کشور در معرض حملات سایبری قرار گرفتند و آسیب هایی دیدند؛ در مرکز SOC پالایشگاه ستاره خلیج فارس، حملات گسترده ای شناسایی و خنثی شد و از این طریق امنیت تامین سبد سوخت کشور به هیچ عنوان دچار خدشه و تزلزل نشد.

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس بیان کرد : رزمایش مشترک حمله سایبری به سامانه‌های کنترل صنعتی با پیامد شیمیایی صنایع غرب بندرعباس به میزبانی پالایشگاه ستاره خلیج فارس با هدف ارتقای سطح آمادگی در برابر تهدیدهای محتمل، شناسایی نقاط قوت و ضعف شرکت‌های مستقر در صنایع غرب بندرعباس، ایجاد هماهنگی بین تیم‌های حاضر در رزمایش، ارزیابی تجهیزات و نیروی انسانی برای مقابله با حوادث و مخاطرات و تهدیدهای احتمالی برگزار شد.

جعفرپور عنوان کرد : این رزمایش که به میزبانی پالایشگاه ستاره خلیج فارس برگزار شد با سناریویی در خصوص حمله سایبری به سامانه‌های کنترل صنعتی با پیامد شیمیایی بود که تمامی مراحل آن با موفقیت اجرایی شد و تیم‌های حاضر در آن آمادگی‌های لازم در صورت بروز شرایط بحرانی را کسب کردند.

پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج‌فارس که نام رسمی آن شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس است، به‌عنوان نخستین پالایشگاه طراحی شده بر اساس خوراک میعانات گازی با ظرفیت ۳۶۰ هزار بشکه در روز شامل واحدهای تقطیر، پالایش گاز مایع، تبدیل کاتالیستی، پالایش نفتا، ایزومریزاسیون، پالایش نفت سفید و نفت گاز با هدف تولید بنزین، گازوییل، گاز مایع و سوخت جت در کنار پالایشگاه نفت بندرعباس ساخته شده‌است. خوراک مورد نیاز این پالایشگاه با یک خط لوله به طول بیش از ۴۸۵ کیلومتر از پالایشگاه‌های گاز پارس جنوبی تأمین شده‌است.

پایان خبر /