نخستین نمایشگاه تخصصی مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته در هرمزگان با حضور جمعی از مسئولان استانی و متخصصان به کار خود پایان داد.

به گزارش صبح دریانیوز،این رویداد با حضور عادل شهرزاد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار هرمزگان؛ خلیل قاسمی، رئیس سازمان صمت استان؛ پژمان شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان؛ عباس مویدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و مجید زارع‌زاده، مدیرکل استاندارد استان همراه بود.

*امضای تفاهم‌نامه برای استانداردسازی غذاهای محلی و نان سالم

رئیس سازمان صمت استان هرمزگان، گفت: در روز پایانی این نمایشگاه، تفاهم‌نامه‌هایی با محوریت استانداردسازی غذاهای محلی، تولید نان سالم، و تجهیز واحدهای نانوایی استان میان دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و سازمان صمت با همکاری بخش خصوصی امضا شد.

*گامی مهم برای ارتقای سلامت و کیفیت غذاهای محلی

خلیل قاسمی، عنوان کرد:  این تفاهم‌نامه‌ها با هدف بهبود کیفیت غذاهای محلی و ارتقای سطح سلامت در استان هرمزگان تدوین و اجرایی شده‌اند.

قاسمی، افزود: همچنین، در این همکاری‌ها تجهیز و به‌روزرسانی واحدهای نانوایی استان به‌عنوان یکی از اهداف کلیدی مورد توجه قرار گرفته است.

پایان خبر/

جمیله دبیری نیا