هیئت موتور سواری و اتومبیلرانی استان هرمزگان با حمایت امام جمعه اهل تسنن سورو و هئیت امنأ مسجد سورو باهماهنگی انجام شده بین دفتر امام جمعه سورو و شهرداری ناحیه۳ومشارکت مرکز نیکوکاری بمناسبت روزدرختکاری و محیط پاک ،اقدام به پاکسازی ساحل زیبای سورو کرده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح دریا نیوز، مجید نظری مسئول رشته مهارت رانندگی در هیئت موتور سواری استان گفت: به همت جمعی از دوستان و ورزشکاران این رشته همچنین همکاری سرشناسان محله سورو ، محله سورور را در بخش ساحلی از زباله هایی که سرگردان بود و به هر دلیلی که ممکن است بیتوجه ای ساحل گردان یا جابهجایی زباله از جای دیگر توسط امواج دریا بوده باشد را پاکسازی شود.
وی در اتمام از مردم و افرادی که برای گردش به سواحل استان می روند درخواست کرد تا زباله های خود را در ساحل و دریا رها نکنند.
https://sobhedarya.ir/?p=2342
Tuesday, 17 May , 2022