به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و کتابدار، جمعی از کتابداران هرمزگان در برنامه های تلویزیونی پر بیننده صدا و سیما حضور یافتند و به معرفی کتابخانه ها و خدمات فرهنگی آن پرداختند.

به گزارش صبح دریا نیوز معصومه بازه، کتابدار کتابخانه فاطمه نعمت زاده فین در برنامه تلویزیونی « گاه گمن» حضور یافت و گفت: شهر فین دارای نویسندگانی فرهیخته می باشد و محافل ادبی به صورت مستمر در کتابخانه برگزار می شود و برنامه های متنوعی که برای کودکان و نوجوانان برگزار می شود باعث جذب آنها به کتابخانه شده است.
معصومه ناصری، کتابدار کتابخانه آل محمد(ص) میناب با حضور در برنامه تلویزیونی « سرپناه» اظهار داشت: داشتن عشق و علاقه لازمه شغل کتابداری است زیرا اکثر مراجعان به کتابخانه های عمومی، کودکان و نوجوانان هستند وکتابخانه آل محمد(ص) با اجرای برنامه های متنوع برای تمامی اقشار و انجام فعالیتهای فراکتابخوانی باعث برگزیده شدن آن در سطح استان شده است.
رازیه زرنگاری ،کتابدار کتابخانه عمومی ملاصدرای هرمز و طیبه برخورداری، کتابدار کتابخانه شیخ جعفر زمانی تختی در برنامه تلویزیونی « شو بندر» حضور یافتند و به معرفی خدمات کتابخانه های عمومی پرداختند.
زهرا پورحسن کارشناس روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان نیز در برنامه تلویزیونی «گاه گمن» حضور یافت و ضمن معرفی کتاب خود با نام « آقا پروانه ای» اذعان کرد که یازده سال فعالیت در شغل کتابداری و کار با کودکان، انگیزه نوشتن این کتاب بود.

پایان خبر/