به گزارش پایگاه خبری صبح دریا نیوز، خلیل قاسمی اظهار داشت: با توجه به سیاست های وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان مبنی بر کنترل قیمت کالاها از مبدا تولید افزود: کارشناسان و بازرسان این سازمان با برنامه ریزی های مدون و با انجام گشت های مشترک باسایر دستگاه های ذیربط و نظارتی اقدام به بازرسی و بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی، نموده تا از بروز هرگونه تخلف جلوگیری شود .
قاسمی افزود: برهمین اساس طی هشت ماه سالجاری بیش از ۱۳ هزار و ۸۱۵ مورد گشت مشترک با سایر دستگاه های نظارتی برگزار شده که منجر به کشف تخلفات قاچاق کالا ، اختفا و امتناع از عرضه کالا شده است .
وی در خصوص تعداد بازرسی های صورت گرفته گفت: درهشت ماه گذشته ۱۱۹ هزار و ۳۸۵ مورد بازرسی از واحدهای صنفی،تولیدی و صنعتی استان هرمزگان صورت گرفته که ۹ هزار و ۲۶۴ پرونده تخلف تشکیل و به تعزیرات حکومتی جهت صدور رای نهایی ارسال شده است.
قاسمی بیشترین تخلفات صورت گرفته در هشت ماه سالجاری را در حوزه کالا و خدمات مربوط به نان، میوه و مرکبات، صیفی جات، تخم مرغ ، گوشت مرغ ، گوشت قرمز، قندو شکر عنوان کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ارزش ریالی پرونده های تخلف را بیش از یک هزارمیلیارد ریال اعلام کرد و افزود: دراین بازه زمانی بازرسان این سازمان ۴۰۹ پرونده قاچاق کالا به ارزش ریالی بیش از ۲۲ میلیارد ریال تشکیل و به مراجع ذیصلاح ارسال گردیده است.
قاسمی با قدردانی از مردم استان هرمزگان در زمینه همکاری و مشارکت در تخلف یابی و معرفی واحدهای متخلف گفت : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با تلفن ۱۲۴ ستاد خبری معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
انتهای پیام
Thursday, 21 November , 2024