به مناسبت هفته کار و کارگر و با گذشت یک هفته از حادثه جانسوز انفجار در بندر شهید رجائی بندرعباس، به همت همکاری صورت گرفته بین انجمن های دوچرخه سواری و همگانی هیئت ورزش کارگری استان هرمزگان در یک حرکت انسان‌دوستانه و نمادین، دوچرخه‌سواران و اعضای هیئت ورزش‌ کارگری استان هرمزگان با بستن ربان مشکی و حضور در بیمارستان حضرت صاحب‌الزمان (عج) بندرعباس ، ضمن گرامیداشت یاد جانباختگان و حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی، از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر کادر درمان قدردانی کردند.

به گزارش صبح دریانیوز، پس از هماهنگی های صورت گرفته میان عادل آخوندی رئیس انجمن همگانی و عباس رئیسی انجمن دوچرخه سواری هیئت ورزش کارگری استان هرمزگان در روزهای گذشته، عصر جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، رکاب زنان انجمن دوچرخه‌سواری با حرکتی نمادین و متفاوت، همزمان با یادآوری حادثه تلخ اخیر در بندر شهید رجایی، ربان مشکی بر دستان خود بستند و از بوستان کپشکن تا بوستان غدیر زیر پرچم را در بلوار ساحلی شهر بندرعباس رکاب زدند.

در این مسیر که با هدف همدلی و ادای احترام به جان‌باختگان و آسیب‌دیدگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی و همچنین گرامیداشت هفته کار و کارگر برگزار شد، ورزشکاران با حضور در بیمارستان حضرت صاحب‌الزمان (عج) ضمن اهدای شاخه گل به پرستاران و پزشکان، از تلاش‌های شبانه‌روزی و فداکارانه کادر درمان قدردانی کردند.

مهندس جعفر غلام‌زاده، رئیس هیئت ورزش‌ کارگری استان هرمزگان در حاشیه این برنامه گفت:

این اقدام نمادین، نشانه‌ای از روحیه همدلی، نوع‌دوستی و مسئولیت‌پذیری خانواده بزرگ ورزش کارگری است. ما باور داریم ورزش تنها در رقابت خلاصه نمی‌شود، بلکه باید صدای مردم و همدرد جامعه باشد.

غلام زاده افزود: کادر درمان، قهرمانان گمنامی هستند که در همه بحران‌ها از جان مایه می‌گذارند. ما آمده‌ایم تا بگوییم قدردان زحمات و از خودگذشتگی‌هایشان هستیم.

در پایان این مراسم، پس از اهدای شاخه گل از طرف رکاب زنان و مسئولین هیئت ورزش کارگری هرمزگان به کادر محترم درمان، حاضرین عکسی جمعی و به یادگار ثبت نمودند.

پایان خبر/