پانسیون پرستاری جدیدی با ظرفیت ۱۸ تخت و زیربنای ۲۵۰ متر مربع، امروز در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس با هدف تأمین آرامش و رفاه پرستاران و کمک به ماندگاری نیروهای کادر درمان در استان هرمزگان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، علی موصلی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، در مراسم افتتاح این پانسیون که با حضور  پژمان شاهرخی ریاست‌ دانشگاه وآرش رحیمی معاون درمان و همچنین جمعی از مدیران دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: امروز شاهد افتتاح پانسیون پرستاری به ظرفیت ۱۸ تخت و زیر بنای ۲۵۰ متر مربع در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس هستیم.

موصلی در ادامه با قدردانی از مساعدت‌ها و حمایت‌های مسئولان ارشد دانشگاه و بیمارستان، افزود: جا دارد از همه مساعدت‌ها و حمایت‌های شاهرخی ریاست محترم دانشگاه، رحیمی معاون  درمان و  کاشانی رئیس  بیمارستان پیامبر اعظم(ص) تشکر کنیم. وی، هدف اصلی از راه‌اندازی این مجموعه را تأمین آرامش و رفاه حال پرستاران محترم و کمک به ماندگاری نیروهای متخصص و ارزشمند کادر بهداشت و درمان در استان عنوان کرد و تصریح نمود: ان‌شالله با افتتاح این پانسیون بتوانیم آرامش و رفاه حال پرستاران محترم را تأمین کنیم و به ماندگاری نیروی کادر بهداشت درمان در استان ادامه دهیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان تأثیر مستقیم این اقدام در ارتقای کیفیت خدمات پزشکی، خاطرنشان کرد: امیدواریم از این طریق بتوانیم شاهد ارائه خدمات باکیفیت‌تر به هم‌استانی‌هایمان باشیم. موصلی همچنین ابراز امیدواری کرد که در آینده‌ای نزدیک شاهد افزایش تعداد اینگونه پانسیون‌ها در مجموعه بیمارستان شهید محمدی و سایر بیمارستان‌های استان باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود این اقدام گامی مؤثر در جهت حمایت از کادر پرستاری و در نهایت ارتقای شاخص‌های سلامت در استان هرمزگان باشد.

پایان خبر/