رییس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: کشتارگاه سنتی شهرداری بندرعباس به دلیل مشکلات بهداشتی و زیست‌محیطی پلمپ شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، عباس طالبی جونقانی  رییس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی هرمزگان اظهار داشت: به دنبال نظارت‌های بهداشتی و بررسی‌های کارشناسی دامپزشکی، کشتارگاه دام شهرداری بندرعباس به دلیل وجود نواقص و مشکلات بهداشتی و زیست‌محیطی پلمب شد.

جونقانی افزود: این اقدام در راستای رعایت دستورالعملهای بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام نظیر تب کریمه کنگو و تب مالت و همچنین حفظ سلامت مصرف‌کنندگان انجام شد. وی گفت: به دلیل مشکلات بهداشتی و  زیست‌محیطی این کشتارگاه مطابق دستور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان پلمب گردید.

در ادامه، رییس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: به منظور رفع مشکلات بهداشتی و زیست‌محیطی، تکمیل و راه‌اندازی کشتارگاه نیمه صنعتی و اتاق سرد با دمای ۴-۰ درجه سانتی‌گراد در دستور کار مجموعه سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری بندرعباس قرار گرفت .

این اقدامات به‌منظور افزایش کیفیت فرآورده های خام دامی، همچنین ارتقای سلامت بهداشت عمومی و کاهش خطرات انتقال بیماری‌ها مشترک بین دام و انسان ضروری می باشد .

پایان خبر/