به گزارش پایگاه خبری صبح دریانیوز ، سید امیر امیری زاد ، افزود : با بهره برداری از این شهرک ها زمینه استقرار ۳۸۰ طرح صنعتی فراهم می شود که ۷۰۰۰ نفر اشتغال ایجاد می کند .
سید امیری زاد ، عنوان کرد : مجموع شهرک های صنعتی استان پس از اینها به ۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی بهره بردار دولتی می رسد .
وی ، تصریح کرد : امسال یک شهرک صنعتی تخصصی صنایع معدنی در سرچاهان حاجی آباد نیز به بهره برداری می رسد که پیش بینی می شود ۳۰۰۰ نفر اشتغال با بهره برداری از استقرار طرح های این شهرک ، ایجاد شود .
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی هرمزگان ، یادآور شد : در استان هرمزگان ۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی به بهره برداری رسیده است از این تعداد ۲۸۴ قرارداد با سرمایه گذاران منعقد کرده ایم و ۵۳۱ طرح با اشتغال حدود ۷۲۰۰ نفری به بهره برداری رسیده است در سطح شهرک های صنعتی استان به بهره برداری رسیده است .
سید امیری زاد ، اضافه کرد : ۷۵۳ طرح در دست ساخت داریم که با بهره برداری آنها حدود ۱۶ هزار نفر به اشتغال صنعتی در شهرک های صنعتی استان اضافه می شوند .
وی ، خاطر نشان کرد : جهت بهبود واحدهای صنعتی ابتدا عارضه یابی با نام پروژه بهبود انجام شده است که ۴۸ واحد صنعتی راکد در سال گذشته به چرخه تولید برگشته اند و ۴۵ واحد راکد امسال به چرخه تولید بر می گردند .
این مسئول درخصوص آزاد سازی ۱۰۶ هکتار اراضی در شهرک های صنعتی استان ، توضیح داد : ۸۲ طرح در سال ۱۴۰۰ با ۲۹ هکتار ، ۷۸ طرح در سال گذشته با ۴۶ هکتار و ۴۵ طرح امسال با ۳۰ هکتار آزاد شده است .
وی در بخش دیگر سخنانش ، عنوان کرد : پروژه پترو پالایشگاه با ظرفیت تولید ۳۰۰ هزار بشکه درجاسک را داریم که فاز اول با ۶۰ هزار بشکه در سال ۱۴۰۵ به بهره برداری می رسد و ۲۵۰۰ اشتغال مستقیم را برای این پروژه پیش بینی کرده ایم .
سید امیری زاد ، با بیان اینکه به ۶ شهرک صنعتی خصوصی مجوز داده شده است و امسال این تعداد به ۸ شهرک تخصصی می رسد ، تشریح کرد : این شهرک ها در سرچاهان حاجی آباد ، شهرک جنرال در زمینی به مساحت ۸۴ هکتار با ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی در بندر آفتاب ، شهرک صنعتی هرمز در زمینی به مساحت ۸۸۰ هکتار در شهباز پارسیان ، شهرک صنعتی نخل آسیاب (صنایع غذایی )در حاجی آباد در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار و … هستند .
وی ، مطرح کرد : هرمزگان نایلون و نایکلس به عراق صادر می کند و در زمینه صادرات ۴۶۵ میلیون یورو میزان اعتباری صادرات سال گذشته بوده است .
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی هرمزگان در پاسخ به سوال خبرنگار صبح دریا نیوز در خصوص شهرک تخصصی صنایع دستی ، توضیح داد : جلسه ای با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان برگزار شد و قرار شد در شهرک صنعتی گمبرون ناحیه ای برای تولید صنایع دستی کاربردی در اختیار این تولید کنندگان صنایع دستی قرار گیرد .
سید امیری زاد ، افزود: درخصوص توسعه خوشه ای ۱۰ خوشه در استان شناسایی شده است و رشته هایی مانند حصیربافی میناب ، لباس سنتی و فرش از جمله این محصولات هستند .
مدیرکل شرکت شهرک های صنعتی هرمزگان ، بیان داشت : مدل های بین المللی در کشور بومی سازی شده است مدل خوشه ای بومی سازی لباس بندری سال گذشته خوشه حصیربافی میناب آغاز شده است و نقاط ضعف را شناسایی کرده ایم و در صدد رفع این عارضه هستیم.
وی با بیان اینکه صنایع دستی میناب صنعتی سازی می شود و از محصول زینتی به محصول کاربردی تبدیل می شود ، عنوان کرد : برنامه ریزی کرده ایم که محصولات تولیدی از خانگی به کارگاهی تبدیل شود و شهرک صنعتی گمبرون بعنوان پایلوت شهرک صنعتی تخصصی صنایع دستی در نظر گرفته شده است .
به گفته امیری زاد ، تعریف صنایع کوچک در کشورها متفاوت است و درکشور ما برپایه اشتغال تا ۵۰ نفر کارکنان را صنایع کوچک در بر می گیرد .بطوریکه از یک نفر تا ۹ صنایع خرد و از ۱۰ نفر تا ۵۰ نفر صنایع کوچک نامیده می شود .
خبرنگار : جمیله دبیری نیا
پایان خبر /
Saturday, 21 September , 2024