رئیس کمیته امداد شهرستان رودان از اهدای 200 بسته لوازم التحریر به دانش آموزان تحت حمایت این نهاد توسط خیر نیکوکار خبر داد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، موسی صادقی، رئیس کمیته امداد شهرستان رودان گفت: با هم افزایی و همت خیر نیکوکار در جهت کمک به بهبود شرایط تحصیل دانش آموزان نیازمند، تعداد ۲۰۰ بسته لوازم التحریر تهیه و به دانش آموزان تحت حمایت این نهاد اهدا شد.

صادقی، ارزش هر بسته تحصیلی اهدا شده را ۳۵۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: هر بسته تحصیلی اهدایی شامل: دفتر، مداد سیاه ، مداد قرمز، مداد رنگی، جامدادی ، خط کش، مداد تراش و یک جفت جوراب بوده که در مجموع بالغ بر ۷۰ میلیون تومان اعتبار برای تهیه این بسته ها هزینه شده است.

وی در پایان ضمن قدردانی از این خیر نیک اندیش یادآور شد: امیدواریم با هم افزایی و حمایت بیش از پیش مردم و خیرین سخاوتمند منطقه در تأمین مایحتاج تحصیلی دانش آموزان، بتوانیم نیازهای تمامی دانش آموزان نیازمند در شهرستان رودان را در طول سال تحصیلی مرتفع نماییم.

پایان خبر/