مدیرکل شیلات هرمزگان به همراه معاون برنامه ريزی و مديريت منابع سازمان شيلات ایران ، مديركل توسعه منابع انساني سازمان شیلات ایران ، معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان ، معاون برنامه ریزی و منابع شیلات هرمزگان و جمعی از مسئولان شیلات استان از صید گاه های میگو در هرمزگان بازدید کردند.

به گزارش صبح دریانیوز ، معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان شیلات ایران در این بازدید با اشاره به جایگاه مهم صید و صیادی استان هرمزگان در کشور ، عنوان کرد : اقتصاد دریا محور یکی از برنامه های اصلی شیلات در قالب سیاست های اقتصاد مقاومتی، جهش تولید و منویات مقام معظم رهبری و در برنامه هفتم توسعه است در این راستا با توجه به ظرفیت‌های استان، تمرکز ویژه ای بر روی توسعه آبزی پروری و صیادی پایدار در هرمزگان صورت گرفته است.

شهریا رستمی از تمهیدات صورت گرفته برای فصل صید میگو در استان هرمزگان قدردانی کرد و افزود: فعالیت های صیادی و شیلاتی یکی از مشاغل اصلی مردم هرمزگان برای تأمین معیشت است که باید به رفع مشکلات این بخش توجه ویژه ای داشته باشیم.

در ادامه مدیرکل شیلات هرمزگان ، نیز خاطرنشان کرد : با توجه به گشت های تحقیقاتی که به همت پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و همکاری جامعه صیادی و شیلات استان برقرار شد و همچنین کارشناسی های انجام شده و تبادل نظر با صیادان در سال ۱۴۰۲ فصل صید میگو از ۸ مهرماه آغاز شد که بر اساس پایش های انجام شده در مدت فصل صید میگو، زمان پایان فصل صید میگو نیز متعاقباً اعلام خواهد شد.

مسعود بارانی یادآور شد : در فصل صید میگو تنها شناور های کلاس لنج صیادی میگو گیر مجاز به فعالیت صید میگو هستند.

بارانی با اشاره به اینکه براساس برآوردهای پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان پیش بینی می شود میزان صید امسال بالغ بر یکهزارو پنجاه تُن باشد ، تصریح کرد : حدود ۲۵۰۰ صیاد در فصل صید میگوی امسال مشارکت دارند.

وی در این بازدید همچنین از افزایش حدود ۵۰ درصدی صید میگو نسبت به فصل صید میگو سال گذشه با صید بالغ بر ۶۰۰ تُن میگو تاکنون خبر داد.

پایان خبر /