به گزارش صبح دریا نیوز، محمد بذرافشان، با اشاره به شناسایی و پوشش ۱۹ گروه هدف مهارتی، گفت: از کودکان کار و معتادان بهبودیافته گرفته تا دانشجویان، فارغالتحصیلان و بنگاههای اقتصادی، همه ذیل چتر آموزشهای فنیوحرفهای قرار گرفتهاند.
بذرافشان از برگزاری بیش از ۱۰ میلیون نفرساعت آموزش برای ۵۳ هزار نفر در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
🔹 رتبه اول کشوری برای هرمزگان در مهارتآموزی
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای هرمزگان با اشاره به رتبههای برتر استانی عنوان کرد: با افتخار اعلام میکنم که در پایان سال ۱۴۰۲ و ابتدای ۱۴۰۳، استان هرمزگان رتبه اول کشور را کسب کرده است.
🔹 عبور از آمار؛ ورود به فاز برنامهریزی و کلیدیسازی
بذرافشان با تأکید بر اینکه صرفاً اعداد برای ما اهمیت ندارد، افزود: در شورای برنامهریزی استان، برنامه ۵ ساله توسعه مهارتی مصوب شده و تا ۱۴۰۸ در مسیر مشخص حرکت خواهیم کرد.
🔹 مشارکت فعال صنایع در آموزشهای تخصصی
وی با اشاره به نقشآفرینی بنگاههای اقتصادی مانند نفت آفتاب، نفت لاوان و پالایشگاهها مطرح کرد: چهار میلیارد تومان از نفت آفتاب، دو میلیارد تومان از نفت لاوان و کمکهای ارزشمند اتاق بازرگانی باعث ایجاد ظرفیتهای نوین در استان شده است.
🔹 مهارتآموزی نسل آینده؛ از هوش مصنوعی تا المپیادهای جهانی
به گفته بذرافشان، استان هرمزگان میزبان مسابقات ملی نوجوانان ایران شد؛ اتفاقی که منجر به شکوفایی استعدادهای پنهان و افزایش اعتماد بهنفس نوجوانان شد.
این مسئول یادآور شد: مدالهای طلا، نقره و برنز کسبشده، حاصل حرکت به سمت آموزشهای فناورانه نظیر هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و مهارتهای زندگی است.
🔹 نگاه عدالتمحور در توسعه زیرساختهای آموزشی
وی با انتقاد از کمبود مراکز فنیوحرفهای در مناطق محروم و حاشیهای بیان داشت:در مناطق غرب بندرعباس، بستک، سیریک، بندر خمیر و نقاط حاشیهنشین هنوز زیرساخت نداریم. انتظار داریم نگاه عدالتمحور برای تجهیز این مناطق تقویت شود.
🔹 مهارت؛ ریشه اشتغال پایدار و توسعه اجتماعی
در پایان، بذرافشان خاطرنشان کرد: اگر بهدنبال نشاط اجتماعی، کاهش فقر، مقابله با بیکاری و قاچاق هستیم، هیچ راهی جز سرمایهگذاری در مهارتآموزی نداریم.
پایان خبر/
Monday, 28 July , 2025