عباس شرفی، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان استان هرمزگان، اعلام کرد: طی هفت ماهه نخست سال ۱۴۰۴، بیش از یک میلیون و ۶۹ هزار فقره بارنامه در استان صادر شده و حدود ۱۸ میلیون و ۱۲۷ هزار تن کالا با این بارنامه‌ها جابه‌جا شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان، عباس شرفی، مدیر کل این اداره کل، با اعلام آمار عملکرد حمل بار در هفت ماهه نخست سال جاری اظهار داشت: طی این مدت، یک میلیون و ۶۹ هزار و ۹۲۹ فقره بارنامه در استان صادر شده است.

شرفی افزود: میزان بار جابه‌جا شده با بارنامه در استان هرمزگان طی این مدت به ۱۸ میلیون و ۱۲۷ هزار و ۷۵۳ تن رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی تأکید کرد: افزایش تعداد بارنامه‌های صادره و حجم بار جابه‌جا شده، نشان‌دهنده پویایی ناوگان حمل و نقل و ظرفیت بالای استان هرمزگان در جابه‌جایی کالاها است و انعکاس‌دهنده توان مدیریتی و هماهنگی مؤثر بین بخش‌های مختلف حمل و نقل استان می‌باشد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان افزود: ارتقای عملکرد حمل بار در استان هرمزگان نه تنها نقش مهمی در تأمین نیازهای بازار و جریان کالا ایفا می‌کند، بلکه امنیت و ایمنی حمل و نقل جاده‌ای را نیز بهبود می‌بخشد و زمینه بهره‌وری بیشتر در بخش حمل و نقل کالا را فراهم می‌آورد.

پایان خبر/