مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان گفت: طرح شبکه امامت ظرفیت بسیار مهمی است که در اقصی نقاط کشور مخصوصا استان هرمزگان می تواند بازوی توانمندی برای وزارت مردم در توسعه زیست بوم اشتغال با محوریت مساجد باشد‌.

به گزارش پایگاه خبری صبح دریا نیوز در هرمزگان، هادی ابراهیمی در نخستین نشست هیات اندیشه ورز شبکه امامت در حوزه اشتغال و کار آفرینی مسجد محور ب مثبت ارزیابی کردن فعالیت امامان محله در محلات آسیب پذیر و فعالیت در راستای کاهش و رفع آسیب های اجتماعی موجود در محلات اظهار کرد: به این مدل نهادسازی معتقدم و چه نهادی بهتر و تاریخی ترازنهاد روحانیت که در دل جامعه اسلامی رشد یافته و در زمان بروز تمامی اتفاقات تاریخی کشور، با نظام مقدس جمهوری اسلامی همراه و همگام بوده و حضور ثمربخش داشته است.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه مساجد باید به کانون های کارآفرینی تبدیل شوند، افزود: در صورت تحقق این امر مهم، جوانان نیز می بایست برای رفع مشکل بیکاری، با مراجعه به مساجد مورد حمایت توسعه ای قرار گیرند و مسجد به نقطه اتصال بین دولت و بخش خصوصی جهت ارائه خدمت به مردم تبدیل شود.

وی تصریح کرد: در وزارت مردم از تمام ظرفیت‌های اجتماعی به منظور رشد و توسعه اشتغال و کار آفرینی استفاده می شود.

ابراهیمی ابراز داشت: طرح شبکه امامت نیز ظرفیت بسیار مهمی است که در اقصی نقاط کشور از جمله استان هرمزگان می تواند بازوی توانمندی برای وزارت مردم در توسعه زیست بوم اشتغال با محوریت مساجد باشد‌

وی با تاکید بر اینکه مسئله بیکاری یکی از مسائل مهم و بحث انگیزی است که از عدم تعادل بین عرضه و تقاضای نیروی انسانی در هر جامعه ای بوجود می آید، اهمیت ایجاد اشتغال در ایجاد ثبات اقتصادی جامعه را موضوعی غیر قابل انکار خواند و تصریح کرد: توجه هر چه بیشتر به موضوع اشتغال در جامعه می تواند منجر به افزایش سطح رفاه عمومی و توسعه همه جانبه در جامعه گردد.

ابراهیمی با بیان اینکه کارآفرینی، موتور حرکت‌دهنده اقتصاد است، افزود: اگر مردم و مسئولان جامعه‌ای در این مسیر حرکت کردند و همه تصمیمات و رفتارهای اقتصادی، در تجارت و صنعت و خدمات و حتی مصرف، به این سمت‌وسو گرایش داشت، اقتصادِ آن جامعه رونق می‌گیرد و مؤلفه‌های آن رشد می‌کنند.

این مسئول کارآفرینی را امری بسیار مهم و تأثیرگذار دانست که از مهم‌ترین محورهای اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود و اضافه کرد: اولین مؤلفه کارآفرینی این است که در آن، ایده، حرکت، محصول یا خدمتی جدیدی وجود داشته باشد.

ابراهیمی ادامه داد: مؤلفه بعدی این است که فرد با شناسایی فرصت‌ها و موقعیت‌های بدیع، از آنها استفاده خلّاقانه‌ کنند. مؤلفه سوم این است که در کارآفرینی ریسک‌ وجود دارد.

وی به نقش مسجد و اهمیت کارآفرینی اشاره کرد و گفت: کارآفرینی صرفاً یک امر اجتماعی‌ نیست؛ بلکه یک کار دینی و عبادت نیز قلمداد می‌گردد. لذا مناسب است مساجد در این زمینه ـ البته به شرط مهیا بودن وضعیت ـ ورود پیدا کنند.

ابراهیمی با تأکید بر اینکه مسجد باید در شرایط کنونی کارآفرین باشد، ابراز داشت: اگر بتوانیم در شئون زندگی مردم، راه نشان دهیم، آنها به مسجد مراجعه می‌کنند. در این صورت باید در مسجد همیشه باز باشد.

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه مسجد و روحانیت گفت: در گذشته، مساجد محل مراجعه مردم بود اما در حال حاضر کمرنگ شده و باید کارکرد همه دستگاهها از جمله وزارت مردم به مسجد و جایگاهش اعتبار بخشند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان در پایان تاکید کرد: مردم؛ روحانیت و مسجد را آخرین پناهگاه  می‌دانند و ما به عنوان دستگاه حاکمیتی از حضور در مساجد و اینکه روحانیت، پل ارتباطی بین وزارت مردم و مردم باشند استقبال می کنیم.

گفتنی است این نشست با مشارکت شبکه امامت طرح راهیاران سازمان تبلیغات اسلامی هرمزگان و اداره کل تعاون، کار و ‌رفاه اجتماعی و با هدف استفاده از ظرفیت امامان جماعت مساجد در راستای تقویت ‌و معرفی فعالیت ها و ماموریت های وزارت مردم برگزار که با ابتکار عمل مدیرکل تعاون کار ‌‌و رفاه اجتماعی هرمزگان؛ ظرفیت های وزارت تعاون کار ‌رفاه اجتماعی به صورت مسجد محور در محلات شهری و روستاها در حال اجراست.

انتهای پیام