مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه این استان از ۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو با ظرفیت تولید بیش از ۱۴ هزار میلیون قطعه بچه میگو برخوردار است ، گفت : در حال حاضر ۱۱ هزار هکتار از مزارع پرورش میگو آماده بهره‌برداری است.

به گزارش پایگاه خبری صبح دریانیوز ، مسعود بارانی افزود : ۱۵ هزار هکتار مزرعه میگو نیز در هرمزگان در حال احداث است که از این میزان حدود ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار آن تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

بارانی بیان کرد : پرورش میگو و همچنین برق رسانی به مزارع پرورش میگو جزو طرح‌های پیشران و تحول‌آفرین است که طبق دستور استاندار هرمزگان باید در سفر آینده رییس جمهور به این استان بخش قابل توجهی از این طرح‌ها آماده و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه هرمزگان ظرفیت بسیار خوبی در زمینه پرورش میگو دارد ، اظهار کرد : در مزرعه پرورش میگوی شور دوم بندرعباس ۱۲۰ استخر پرورش میگو به روش نرسری چند مرحله ای در حال پرورش است.

مدیرکل شیلات هرمزگان مبارزه با بیماری نکروز حاد عفونی هپاتو پانکراس با ذخیره‌سازی بچه میگو در تراکم های پایین که موجب بازماندگی بالا ، رشد مناسب میگوها تا وزن ۳۰ گرم، کاهش هزینه های احداث مزارع با حذف دریچه های خروجی، تولید در استخرهای خاکی تا پنج کراپ در سال با کمترین میزان درگیر با بیماری را از اقدامات انجام شده در این استخرها عنوان کرد و افزود: این موضوع علاوه بر مدیریت بیماری، تولید به صرفه و اقتصادی درپی دارد.

بارانی همچنین از همراهی و تعامل سازمان جهادکشاورزی هرمزگان و دامپزشکی استان بر مسیر توسعه های شیلاتی به ویژه تکثیرو ‌پرورش میگو قدردانی کرد و گفت : خوشبختانه سازمان شیلات ایران، استانداری هرمزگان و دیگر دستگاه‌ها و ارگان ها تعامل خوبی برای توسعه فعالیت های شیلاتی ‌و حمایت از فعالیت های شیلاتی دارند.

مدیرکل شیلات هرمزگان به همراه رییس گروه میگو شیلات استان و همچنین رییس گروه ترویج شیلات و آبزیان استان از مزارع پرورش میگوی شور دوم شهرستان بندرعباس بازدید کردند.

استان هرمزگان با برداشت سالیانه افزون بر ۳۱۵ هزار تُن انواع آبزیان و بیش از ۳۵ هزار نفر صیاد، رتبه نخست صید و صیادی در کشور را دارد.

پایان خبر /