معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : ۲۵ هزار تُن گوشت مرغ طی هفت ماهه امسال در ۳۰۵ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی این استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش صبح دریانیوز ، طهماسب غلامپور گفت : امسال طی این مدت در مجموع ۱۳ میلیون و ۲۴۳ هزار و ۷۷۵ قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری هرمزگان با افزایش ۱۷ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال انجام شد که نتیجه آن تولید ۲۵ هزار تن گوشت مرغ بوده است.

غلامپور بیان کرد : روزانه بین ۸۵ تا ۱۰۰ تن گوشت مرغ از تولیدات هرمزگان در بازار توزیع می‌شود.

وی اظهار کرد : البته در صورت کمبود مرغ، شرکت پشتیبانی امور دام استان از محل ذخایر آمادگی لازم برای عرضه گوشت مرغ در بازار را دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : تقریباً متوسط ماهانه بین یک میلیون و ۸۰۰ تا ۲ میلیون قطعه و سالانه نزدیک به ۲۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام می‌شود و تولید مرغ در سال نیز به حدود ۴۱ هزار تُن می‌رسد.

غلامپور ، تعداد واحدهای فعال مرغداری صنعتی گوشتی در استان هرمزگان را ۳۰۵ واحد عنوان کرد و یادآور شد : از این تعداد ۳۷ واحد با ظرفیت ۷۷۵ هزار و ۸۵۰ قطعه در هر دوره در دولت سیزدهم به بهره‌برداری رسیده است.

پایان خبر /